Tercera edició de les "Tertúlies en moviment"

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Iniciem rutes interactives al VxL de Barcelona

Dimarts, dia 30 d'abril, es va iniciar la tercera edició de les "Tertúlies en moviment" del VxL, emmarcades dins del pla "Mou-te en català!", que és un pla que fomenta l'ús de la llengua catalana en el món de l'esport.

Es tracta d'un cicle de tres rutes interactives adreçades a aprenents del CNL de Barcelona i conduïdes pel voluntari Jordi Codina. Durant un parell d'hores aproximadament, i mentre van caminant, observant, escoltant i coneixent la ciutat, els aprenents tenen l'oportunitat de practicar el català fent comentaris, preguntes... I com aquell qui diu, sense adornar-se'n, fent esport!!

En aquesta primera ruta vam passejar pel barri de la Catedral, la Ribera-Born, i els participants van mostrar el seu interès, en un ambient distès, i van fer intervencions al llarg de tot el recorregut.

L'objectiu d'aquestes tertúlies, que aquest cop es faran els dimarts a les 18:00, és que els aprenents agafin fluïdesa i seguretat a l'hora de parlar en català mentre fan exercici i alhora exploren alguns barris de Barcelona.

Aquest cicle de rutes s'anirà repetint durant el 2024 perquè hi puguin participar altres aprenents.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?