Un Sant Jordi més amb la Fira del Llibre en Català a Molins de Rei i ja en van 37

CNL Ca n'Ametller

CPNL, Activitats complementàries, Difusió

23 entitats l'han acompanyat amb activitats diverses

Fa 37 anys, el Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, del Consorci per a la Normalització Lingüística, va començar a organitzar a Molins de Rei una fira dedicada exclusivament a la promoció de la lectura en català i, malgrat que ha passat molt de temps, continua sent necessari aquest suport especial que es proposa des del Servei Local de Català de Molins de Rei. La col·laboració de les llibreries Amèlia, Arola, Barba i Cent Vides fa possible any rere any que la Fira del Llibre en Català sigui una realitat.

Malgrat ser un dia laborable, des del matí al vespre, entitats de tota mena, la ràdio municipal i la parada d'Escriptors Km 0, organitzada per la Biblioteca el Molí, amb escriptors i escriptores locals que signaven les seves obres, han completat la diada amb el contrapunt cultural que la defineix. A la tarda, capgrossos, balls de bastons i sardanes han rematat la celebració en una plaça de l'U d'Octubre plena de gom a gom.

Aprofitant aquest dia tan especial, els alumnes del nivell Bàsic dels cursos de català de Molins de Rei també han visitat la Fira i han conegut de prop algunes de les bèsties pròpies de la població.

Vols compartir aquesta notícia?