Donem impuls al Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Una bona colla d'alumnes del Servei Local de Català voldrien tenir una parella lingüística

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, està fent difusió del programa del Voluntariat per la llengua a fi d'aconseguir nous participants, especialment voluntaris.

El programa arriba aquest any 2024 a la 22a edició i té la inscripció oberta tot l'any, és a dir, en qualsevol moment les persones que vulguin millorar la conversa en català s'hi poden inscriure com a aprenentes i aquelles persones que vulguin ajudar algú a parlar en català s'hi poden inscriure com a voluntàries.

En aquests moments del curs, un bon nombre d'alumnes que van començar el mes de setembre passat els seus primers contactes amb la llengua catalana ara ja poden començar a tenir petites converses en català. Per a tots aquests alumnes tenir un voluntari amb qui practicar és una manera de consolidar els coneixements apresos a l'aula i de fer un ús social de la llengua.

El programa del Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca s'ha portat a terme de manera ininterrompuda des del 2003 i ja hi han participat més d'un miler de persones entre voluntaris i aprenents.

També han passat per Ràdio Sant Andreu per parlar-ne. 

Vols compartir aquesta notícia?