Èxit d'inscripcions al 3r trimestre dels cursos de català per a adults a la Palma de Cervelló

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

El tercer trimestre comença amb dos cursos: bàsic 3 i elemental 3

L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha continuat apostant aquest tercer trimestre per seguir la línia de l'inici del curs oferint el bàsic 3 (en horari de migdia-tarda) i l'elemental 3 (en horari de matí), amb gairebé una trentena d'alumnes inscrits.

Tots els alumnes que van fer el trimestre anterior continuen el curs aquest tercer trimestre, fins i tot hi ha hagut alguna incorporació nova. I ho fan amb l'esperança i la il·lusió de fer l'examen final al juny i obtenir el certificat A2 i B1 de llengua catalana en l'escala del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d'Europa, respectivament.

Aquestes xifres són molt altes per a una població de 3.000 habitants i segueixen l'èxit d'inscripcions del setembre de 2023.

El CPNL organitza en tot el territori cursos de català en totes les modalitats per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que el volen escriure adequadament.

Vols compartir aquesta notícia?