L'empresa Qbed guanya el premi CATalitzador convocat per REDESSA amb el suport del CNL de l'Àrea de Reus

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Ús professional, CPNL

S'han distingit amb dos accèssits ASCASUD i la revista Singulars Magazín

Foto dels premiats

Les instal·lacions de REDESSA Tecno han estat el centre de les activitats programades per REDESSA per a aquest Sant Jordi. Durant la celebració, s'han lliurat els Premis CATalitzador, uns guardons impulsats per l'empresa municipal amb el suport del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura. Aquesta iniciativa vol reconèixer projectes empresarials de l'ecosistema REDESSA que promoguin l'ús del català en tots els seus àmbits.

En aquesta primera edició, el premi CATalitzador ha estat per a l'empresa Qbed, dedicada a  la consultoria i a les solucions de programari per a la gestió de centres sanitaris i ubicada al centre d'empreses de REDESSA Tecno. En la tria s'ha valorat que es tracta d'una empresa tecnològica i que crea programari en català per als centres sanitaris, per tant incideix en dos sectors, el de la informàtica i el de la salut, deficitaris pel que fa a ús de la llengua catalana.

A més, donada la qualitat de les propostes, el jurat ha volgut atorgar dos accèssits. El primer, a l'entitat sense ànim de lucre ASCASUD, per la tria de la llengua catalana en la seva comunicació, web, xarxes, documentació interna i externa i pels criteris d'ús del català en les seves accions formatives. ASCASUD aplega perfils sèniors que es dediquen a assessorar gratuïtament a projectes emprenedors i que té la seva seu a REDESSA Viver. 

El segon accèssit ha estat per a la revista Singulars Magazín, una publicació de caràcter cultural de la demarcació de Tarragona, vinculada a l'agència Millennials, ubicada a REDESSA Viver, que es fa íntegrament en català.

Els encarregats de lliurar els guardons han estat el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, Anna Saperas.

Cedida

Un cop finalitzat el lliurament de premis, s'ha ofert un vermut al vestíbul de l'edifici REDESSA Tecno per als professionals dels centres d'empresa. Durant la celebració, els membres de la Comunitat REDESSA han pogut deixar les seves recomanacions literàries en un punt creat amb aquesta finalitat. Al final de l'acte, s'ha lliurat com a obsequi uns sabons en forma de rosa i drac que han estat elaborats pel Taller Baix Camp, durant les seves activitats d'ocupació terapèutica per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Cedida

Activitats adreçades a compartir la cultura

Durant els darrers dies, REDESSA també ha compartit a les seves xarxes socials un seguit de recomanacions literàries a càrrec de diversos llibreters de la ciutat de Reus. Aquestes recomanacions estan vinculades als àmbits d'actuació de l'empresa municipal com són la innovació; l'empresa i l'emprenedoria; i la nutrició i els hàbits saludables, una vessant connectada amb el Hub Foodtech & Nutrition, impulsat per REDESSA.

Arran d'aquestes recomanacions, l'empresa municipal ha organitzat un sorteig de Sant Jordi al seu perfil d'Instagram, en el qual els guanyadors han rebut dos lots de llibres seleccionats d'entre les recomanacions realitzades pels llibreters de Reus que han participat en la sèrie de vídeos.

En aquesta línia, els centres d'empresa del Viver i el Tecno, han estrenat el Racó de lectura. Es tracta d'un servei de préstec gratuït de llibres, enfocat als perfils professionals que treballen en aquests centres i que estaran ubicats a les zones de lleure i descans dels dos centres. Aquesta iniciativa s'emmarca en la voluntat de REDESSA de continuar ampliant el catàleg que ofereix a les empreses instal·lades amb nous espais i serveis professionals, però també zones d'oci i lleure, com ara terrasses exteriors, equipaments per jugar al tenis taula, punts de lliurament de fruita, programa d'activitats saludables i culturals, o una zona de videojocs, entre d'altres.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?