Visita a l'exposició "Esfullar roses”, d’Empordoneses, a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses

CNL de Girona

CPNL, Activitats complementàries

Pilar Farrés i Jaume Geli han comentat les creacions artístiques i els textos de l'exposició

Amb la voluntat d'obrir un àmbit nou per fomentar la comprensió i l'expressió oral del nostre alumnat, s'han fet dues visites guiades a l'exposició "Esfullar roses", d'Empordoneses, a càrrec d'en Jaume Geli i la Pilar Farrés, comissaris de l'exposició, els dies 22 i 23 d'abril.

Amb el pretext de treballar els diferents esdeveniments culturals de la població per Sant Jordi i els referents socioculturals del territori, al llarg d'aquestes visites en Jaume i la Pilar ens han explicat la importància de donar suport a la literatura, sobretot per Sant Jordi, des de les altres disciplines artístiques. Parlar de pintura o d'escultura en ocasions pot no ser planer. Per això, cada artista ho interpreta de forma diferent. Ens han recalcat com la singularitat de cada obra es veu palesa en, per exemple, els materials escollits.

Quan les lletres s'agermanen amb les arts plàstiques, creen un espai perfecte perquè els alumnes puguin conversar en català en un context distès i ampliar coneixements sobre la cultura i literatura de la zona on resideixen.

L'exposició "Esfullar roses", d'Empordoneses, és una oportunitat per veure aplegades les creacions artístiques i els textos literaris d'autores i autors contemporanis de l'Empordà sota la influència de la diada de Sant Jordi.

Vols compartir aquesta notícia?