Presentació de la Queta al públic del Cinexic d’Òmnium a Rubí

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català, CPNL

La Queta obre un consultori durant una setmana a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí

Aprofitant que la Queta corpòria passa uns dies de vacances a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, vam pensar que seria una bona cosa que els nens i nenes, els acompanyants i el públic assistent a la sessió de cinema infantil que organitza Òmnium a la mateixa biblioteca  poguessin fer la coneixença de la Queta.

Així, abans de la projecció de la pel·lícula El viatge d'Ernest i Célestine vam explicar breument al públic qui era la Queta mentre que per pantalla passava en bucle el vídeo promocional. Com que era complicat fer entrar la Queta corpòria dins de l'auditori, s'estava a l'entrada i així les persones que van voler s'hi van poder fotografiar.

El SLC també va idear un consultori de la Queta. Durant aquesta setmana petits i grans poden adreçar missatges i preguntes a la Queta. Al taulell del vestíbul de la Biblioteca hi ha un cartell explicatiu del consultori, els paperets de preguntes i el de l'enllaç a les respostes que farà la nostra convidada. Per ara n'ha respost una mica més d'una dotzena de la quarantena de persones que van assistir a la projecció. Voleu veure les preguntes i respostes del consultori de la Queta? Cliqueu aquí.    

El SLC dona les gràcies a Òmnium Rubí i a la Biblioteca Mestre Marí Tauler per poder dur a terme aquesta activitat.

Vols compartir aquesta notícia?