Gairebé una vuitantena de comerços de Berga Comercial juguen a resoldre jeroglífics

CNL Montserrat

Ús professional, CPNL

Un concurs de llengua per posar a prova els berguedans més astuts

Per tercer any consecutiu, Berga Comercial i el Servei Local de Català de Berga col·laboren en l'elaboració d'una campanya de foment de l'ús de la llengua per Sant Jordi a les botigues de la capital berguedana. Aquesta vegada, el joc d'enginy i llengua, l'Endevina-la, arriba del 6 al 23 d'abril a 82 comerços locals.

El funcionament és senzill: del dia 6 al 23 d'abril busca els cartells de jeroglífics exposats als establiments de Berga Comercial i demana una butlleta de participació a la persona encarregada del comerç. Emplena la butlleta i retornar-la abans del 25 d'abril a qualsevol establiment participant. Per optar a un dels 10 premis de 25€ en vals de compra per a llibreries i floristeries de Berga Comercial, cal encertar, almenys, 30 jeroglífics. Els guanyadors s'anunciaran per les xarxes socials de Berga Comercial.

Els jeroglífics estan extrets del llibre "Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure", de l'autor Jordi Esteban i de l'editorial Àgilment. Una manera original de combinar cultura, entreteniment i participació ciutadana.

Vols compartir aquesta notícia?