Inici dels cursos de català del tercer trimestre a les Garrigues

CNL de Lleida

Cursos de català

Una setantena d'alumnes s'han inscrit als cursos que s'imparteixen d'abril a juny

Aquest mes d'abril han començat a les Garrigues tres cursos presencials de català per a adults no catalanoparlants. A les Borges Blanques s'imparteix un curs de nivell Bàsic 1, amb 17 inscrits i en horari de tarda, i un curs de nivell Bàsic 2, amb 14 inscrits i en horari de matí. Tots dos es fan al Casal Marino de les Borges.

El curs de la Granadella és de nivell Inicial i s'imparteix a la Biblioteca Municipal Emili Pujol en horari de tarda. Hi ha 18 alumnes inscrits i s'ha organitzat en col·laboració amb la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya a través de l'Àrea d'Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues.

Pel que fa als cursos en línia, el SCC de les Garrigues tutoritza un curs de Suficiència 1. Hi ha 20 persones inscrites que segueixen el curs a través de l'Aula Virtual del CPNL.

Tots aquests cursos, de 45 hores de durada, han tingut molt bona acceptació entre la població. Es preveu,doncs, que puguin tenir continuïtat el proper trimestre.

Vols compartir aquesta notícia?