Gimcana lingüística als establiments de Foment Tàrrega

CNL de Lleida

Activitats complementàries

Del 13 al 23 d'abril caldrà completar les frases fetes amagades als aparadors dels comerços participants

Un total de 45 establiments que formen part de Foment Tàrrega participaran en la Gimcana lingüística, organitzada per la mateixa entitat amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega.

La Gimcana consistirà a completar la frase feta que llueix en un cartell a l'aparador dels comerços participants. Els comerços disposaran de butlletes, que s'hauran d'emplenar amb el nom de l'establiment i les frases completes, i que s'hauran de dipositar a l'urna ubicada al Laberint. Hi haurà premis en xecs per gastar als establiments que s'hi han adherit.

La gimcana està oberta a totes les persones que hi vulguin participar. Caldrà aconseguir 10 frases fetes completes per optar als premis de Foment. També hi prendran part els alumnes de 5è i 6è de Primària dels centres de Tàrrega, que disposaran de butlletes. El sorteig es realitzarà el dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi, dins els actes programats a l'estand de Foment Tàrrega.

L'objectiu d'aquesta campanya és fomentar l'ús del català en el nostre entorn i fer-ho des d'un vessant lúdic, en aquesta ocasió amb el repte de descobrir frases fetes

Vols compartir aquesta notícia?