Cinemes Bages Centre referma la col·laboració per al foment de la llengua

CNL Montserrat

Oci en català, Difusió

L'alumnat i els participants en el Voluntariat per la llengua hi tindran descomptes

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat i Cinemes Bages Centre han formalitzat el compromís de promoure el cinema en català. És per això que l'espai ofereix avantatges culturals per veure pel·lícules en català als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) i als alumnes dels cursos del CNL Montserrat.

D'acord amb l'adhesió, Cinemes Bages Centre ofereix una entrada reduïda o un 2x1 de dilluns a dijous en les pel·lícules en català. El CNL es compromet a difondre els avantatges entre l'alumnat i les parelles lingüístiques, que es podran obtenir presentant el carnet de l'alumne o el del Voluntariat per la llengua a les taquilles del cinema.
 

Consorci per a la Normalització Lingüística

El CPNL és un ens del sector públic que vetlla per estendre el coneixement de la llengua catalana en l'àmbit de l'ensenyament no reglat, fomentar l'ús del català en tots els àmbits de la societat al territori i contribuir a la divulgació de la llengua catalana, en col·laboració amb altres organismes i entitats.

Creat el 1989, actualment està format per 137 administracions públiques i té una xarxa territorial de 22 centres de normalització lingüística i 146 punts de servei arreu de Catalunya. El CPNL està adscrit a l'Administració de la Generalitat, per mitjà de la Secretaria de Política Lingüística.
 

Sobre Cinemes Bages Centre

Bages Centre és un centre d'oci amb 12 sales de cinema amb la tecnologia més avançada, locals de restauració per a tots els gustos i espais infantils per gaudir en família. És una entitat oberta, dinàmica i plural, amb un sòlid arrelament al territori i amb el propòsit de millorar la societat a través de la programació de pel·lícules i la projecció d'òpera i ballet, tot transmetent valors universals i enfortint la cultura catalana.

Vols compartir aquesta notícia?