El testimoni del Servei Local de Català de Rubí a la Fira Rubí Forma't

CNL de Terrassa i Rubí

Difusió

Rubí Forma't és la fira d'orientació i formació que organitza la ciutat

L'objectiu d'aquesta Fira de Formació Professional és donar orientació a tothom que vulgui millorar en la seva tasca professional o poder sospesar les possibilitats i alternatives de futur professional.

L'organitzador de la fira és l'Ajuntament de Rubí i hi ha participació tant d'ens públics com de centres privats que imparteixen formació professional, i també hi ha els estands d'orientació professional. Cal destacar que també hi són presents representacions comarcals i institucionals.

A part dels estands en què es dona informació de què ofereix cada centre, servei o institució, en la fira hi ha diferents activitats destinades a diferents sectors: tallers per a personal tècnic, orientadors i professors; xerrades destinades a tots els públics sobre temes d'interès professional i exhibicions d'oficis dels diversos centres que imparteixen cicles professionals.

Enmig de tota aquesta diversitat d'informacions i propostes, el Servei Local de Català de Rubí té la seva representació en una petita parada on el públic visitant pot endur-se informació dels cursos de català, que hem actualitzat amb les pròximes dates d'inscripció, tríptics del programa del Voluntariat per la llengua i també informació del Servei d'Assessorament Lingüístic.

Aquest any la nostra aportació a la fira ha estat modesta i testimonial, però esperem que sigui d'utilitat per a aquelles persones que desitgen que l'aprenentatge del català i l'ús del català els ajudi a obrir portes en el món laboral i els sigui un actiu personal de benestar lingüístic i social.

Galeria

Vols compartir aquesta notícia?