Alumnes, voluntaris i aprenents del Berguedà han acabat el trimestre més contents que unes pasqües

CNL Montserrat

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Els serveis de català de la comarca del Berguedà han tornat a organitzar la festa de Pasqua

Per celebrar el final de trimestre dels cursos i dels grups de conversa, els serveis de català de la comarca del Berguedà, conjuntament amb Òmnium Cultural del Berguedà, han tornat a organitzar una matinal dedicada a la Pasqua amb especial al·lusió al seu dolç: la mona.

La jornada s'ha celebrat a les 11 h a la Sala Blava del Casal Cívic de Berga. Una cinquantena de persones entre alumnes i participants del Voluntariat per la llengua han assistit a un dels actes de final de trimestre, que ha començat amb una explicació de la Pasqua i de les tradicions catalanes d'aquests dies. A l'hora d'explicar la mona, se n'han mostrat dues de molt grans, elaborades per la pastisseria Alberich de Berga, que han cridat l'atenció de les persones assistents per saber com s'elaborava.

A part de la xerrada, s'ha donat a tothom un fullet per poder seguir l'explicació i per emportar-se'l a casa.

Com a fi de festa, s'ha fet un tast de mona entre les persones que hi han participat. Les persones de religió musulmana se l'han endut a casa amb una carmanyola. Amb aquest dolç acomiadament s'ha donat per tancat el trimestre a les aules.

Vols compartir aquesta notícia?