Torna el cicle de cinema infantil en català

CNL de Tarragona

Oci en català

Es faran 23 projeccions de pel·lícules a Tarragona, Vila-seca, el Vendrell, Montblanc i Valls entre els mesos de febrer i abril

El programa de Cinema Infantil en Català , CINC, que impulsa la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura, ofereix aquests mesos de març, abril, maig i juny 24 projeccions de pel·lícules a cinc localitats de l’àmbit del CNL de Tarragona, concretament Montblanc, Tarragona, el Vendrell, Vila-seca i Valls. A més d’aquesta àmplia distribució territorial per estendre l'oferta i el consum de cinema en català, una característica destacada és el preu reduït (entre 4 i 5 euros) i que són pel·lícules estrenades fa poc i doblades al català amb el suport de la Secretaria.

Les sales i cinemes que projecten el CINC al Camp de Tarragona i el Baix Penedès són el Cinema del Casal Montblanquí (c/ Casal, 2); i els OCINE de Tarragona (Les Gavarres), Vila-seca (av. Alcalde Peres Molas, 36) i el Vendrell (c/ Mates, 2-12), i JCA Cinemes de Valls (Sant Antoni M. Claret, 8). A Montblanc el cicle ja va començar el 25 de febrer amb la pel·lícula Guardians del museu i acaba aquest 25 de març. A Valls el cicle comença aquest dissabte, amb el film Space Jam: Noves llegendes i acabarà el 15 de juny. Finalment, a Tarragona, el Vendrell i Vila-seca, el cicle comença el 6 d’abril i acabarà el 4 de maig. Per estar al dia de tota la programació es pot consultar la pàgina web Cinema en català.

Els exhibidors que vulguin incorporar-se als cicles ho poden fer durant tot l'any, posant-se en contacte(ELIMINAR) amb la Secretaria de Política Lingüística, que coordina el programa, n'elabora el material de promoció i en fa la difusió.

Vols compartir aquesta notícia?