Es presenta una altra parella lingüística a Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

La Dolors i la Mayelis s’han començat a trobar a principis de març

A Sant Celoni ja hi ha una parella lingüística més: la Dolors i la Mayelis. La Mayelis és alumna dels cursos de català i volia poder practicar fora de l’aula. La Dolors és la segona vegada que participa en el Voluntariat per la llengua com a voluntària. A partir d’ara es trobaran cada setmana per conversar en català i practicar la llengua.

Aquesta parella lingüística s'uneix a les altres parelles que hi ha actives a Sant Celoni, que ja en són nou aquest 2024. Els voluntaris i els aprenents agafen el compromís de trobar-se un cop per setmana per conversar en català d'una forma distesa. Les trobades poden ser en format presencial o en línia i es fan durant un mínim de 10 setmanes a l'hora i dia que acordin els dos participants.

El VxL és un programa per practicar català a través de la conversa que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

A Sant Celoni tenim les portes obertes per a qualsevol persona que vulgui formar part del Voluntariat per la llengua. Si et ve de gust, clica a l'enllaç i apunta-t'hi, ben aviat ens posarem en contacte amb tu i podràs formar part d’una parella lingüística!

Vols compartir aquesta notícia?