L'Associació Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera s’adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

Ofereix un espai on les parelles lingüístiques podran trobar-se i conversar 

La Taula de Cultura és una associació oberta, sense ànim de lucre, situada a les Escoles Velles, que promou la participació, la creació i la difusió de la cultura al territori del Baix Montseny.

Alfons Bosch, representant de l'Associació Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera, va signar el compromís de la seva entitat amb el Voluntariat per la llengua, pel qual s’ofereix a les parelles lingüístiques un espai per trobar-se i conversar.

De l’1 al 22 de març, la Taula de Cultura acull l'exposició "Quan parles fas màgia" una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL).

A més, el dissabte 16 de març es farà la I Jornada pel Català, organitzada per l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, la Taula de Cultura, Som del Montseny, Batega, el Consorci per a la Normalització Lingüística i Plataforma per la Llengua, en què, entre altres activitats, es farà una presentació del Voluntariat per la llengua que comptarà amb la participació de dues parelles lingüístiques.

Vols compartir aquesta notícia?