L'Exposició "Quan parles fas màgia" arriba al Mercat Municipal de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Ús professional, Voluntariat per la llengua

Podeu visitar l’exposició tot el mes de març en l’horari del Mercat

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part de la campanya del Voluntariat per la llengua (VxL), que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística, gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris).

L’Espai del Mercat és, també, punt de trobada de les parelles lingüístiques. D’aquí la taula i les cadires.

Les persones interessades a participar en el Voluntariat per la llengua poden inscriure’s directament al web o també poden adreçar-se al Servei de Català de Mollet (carrer del Comte d’Urgell, 26, telèfon 935 701 992, mollet@cpnl.cat).

Fes créixer el català a través de la màgia de la conversa. I tu, ja ets VxL?

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Vols compartir aquesta notícia?