La Rio i la Cristina, una nova parella lingüística a Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Ja hi ha nou parelles actives al municipi aquest 2024

La Rio i la Cristina s'estrenen al Voluntariat per la llengua (VxL) i es van trobar fa uns dies per conèixer-se i encetar la seva parella lingüística. És la primera vegada que participen al programa i després d'aquesta primera trobada de coneixença encaren amb moltes ganes i il·lusió les nou trobades restants.

Aquesta parella lingüística s'uneix a les altres parelles que hi ha actives a Sant Celoni, que ja en són vuit aquest 2024. Els voluntaris i els aprenents agafen el compromís de trobar-se un cop per setmana per conversar en català d'una forma distesa. Les trobades poden ser en format presencial o en línia i es fan durant un mínim de 10 setmanes a l'hora i dia que acordin els dos participants.

El  VxL és un programa per practicar català a través de la conversa que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

A Sant Celoni tenim les portes obertes per a qualsevol persona que vulgui formar part del Voluntariat per la llengua. Si et ve de gust, clica a l'enllaç i apunta-t'hi, ben aviat ens posarem en contacte amb tu i podràs viure tot el que ja estan vivint la Rio i la Cristina!

Vols compartir aquesta notícia?