Trobada de voluntaris i d'aprenents que participen al VxL virtual

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Va ser una trobada per compartir experiències

Ahir van tenir lloc dues trobades de voluntaris i dues d'aprenents que participen en la modalitat virtual del VxL que gestiona el CNL de Girona. Les trobades van servir per posar en comú experiències entre participants i incidir en les seves necessitats i preocupacions. Els voluntaris van compartir com fan les trobades i quins recursos utilitzen per fer-les més amenes i aprofitables. Van sorgir moltes idees i nous recursos que poden ser útils per a tothom.

Per la seva banda, els aprenents van compartir experiències, quines són les motivacions que tenen per aprendre català i, sobretot, per poder-lo practicar. Van incidir en la necessitat de poder sortir al carrer i practicar-lo sense que els canviïn de llengua constantment.

A més, les trobades van servir també per aclarir dubtes sobre el funcionament del programa i per compartir propostes i idees per millorar-lo i per a activitats futures.

Els participants es van connectar des de diferents països com República Txeca, Colòmbia, Catalunya, Holanda, Anglaterra, Rússia, Canadà, Itàlia o Alemanya.

Vols compartir aquesta notícia?