Els Tastets de llengua arriben al Mercat Municipal de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Ús professional

Mercamollet ens regala avui la paraula MERCAT

Cada setmana, a les pantalles dinàmiques del Mercat Municipal de Mollet, veureu les paraules que ens han regalat les parades o els establiment del Mercat de Mollet.

En diem Tastets de llengua al Mercat Municipal de Mollet, perquè formen part dels Tastets de llengua que vam dedicar al Mercat Municipal de Mollet.

Tastets de llengua son microespais de Ràdio Mollet que apropen novetats, dubtes o curiositats sobre la llengua catalana. En el cas de les paraules del Mercat, es comenta la paraula i fraseologia relacionada, per exemple, si avui Mercamollet ens regala la paraula mercat, comentarem: què vol dir treure una cosa a mercat, fer mercat d’alguna cosa o semblar el mercat de Calaf, per exemple.

Trobareu la solució, a les pantalles del Mercat Municipal de Mollet.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Vols compartir aquesta notícia?