Els alumnes de Sant Vicenç dels Horts aprofiten l'exposició "Temps i joguines 1900-1970" per fer un activitat oral fora de l'aula

CNL Ca n'Ametller

Activitats complementàries, Oci en català

La visita ha estat una ocasió magnífica per als alumnes per practicar l'oralitat de manera col·loquial i distesa

El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i el Centre d'Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts han organitzat de manera conjunta dues visites per a l'alumnat a l'exposició "Temps i joguines 1900-1970", creada per l'entitat esmentada.

Després de la presentació de l'exposició a càrrec d'un dels alumnes de l'Intermedi 2, l'alumnat del curs Bàsic 3 i Intermedi 2 han mantingut converses sobre jocs i joguines d'infantesa amb les persones responsables de la visita, han tingut la possibilitat d'explicar a què jugaven i amb què jugaven de petits, de comparar les seves joguines amb les que s'han mostrat a l'exposició i de referir-se a les formes de diversió dels infants i adolescents actuals. També han pogut descriure una part del seu passat, preguntar sobre jocs i joguines desconeguts i valorar la diversió dels infants i joves del seu entorn.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa Totjoc, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el joc i la joguina en català.

Vols compartir aquesta notícia?