Dimarts i dimecres, tertúlia

CNL L'Heura

Activitats complementàries

Comença un nou grup de tertúlia gràcies a l’èxit de participació

El CNL L'Heura ja té dos grups de tertúlia. Fins ara hi havia el grup dels dimecres i ara hi ha també el grup dels dimarts. És un espai per conversar i donar el punt de vista de cadascú mentre es coneixen altres persones que volen practicar el català.

Els dimarts i els dimecres, de les 16h a les 17h, es debat sobre un tema que interessa de manera especial. Fins ara, les converses han girat a l'entorn de la Intel·ligència Artificial, les Xarxes Socials i la sequera actual que patim.

El món digital és un dels temes preferits i més sovintejats però sobretot es parla de les activitats quotidianes i experiències de cada participant.

Les tertúlies van començar el 24 de gener i des d'aleshores cada setmana es troben participants del VxL i alumnat del CNL L'Heura per conversar i compartir inquietuds i opinions. És un espai de trobada que permet guanyar confiança i fluïdesa en l'expressió oral.

És una activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia. Cada participant hi aporta el seu punt de vista i informació sobre el tema plantejat.

Vols compartir aquesta notícia?