Els alumnes del curs de català de nivell Bàsic 2 visiten Ràdio Mollet

CNL del Vallès Oriental

Activitats complementàries, Difusió

Els alumnes es converteixen en entrevistadors reals per aprendre la feina que fan els tècnics de Ràdio Mollet

Es poden aprendre les professions a classe, però també en un context real i això és precisament el que han fet els alumnes del curs Bàsic 2 amb la visita ahir a les instal·lacions de Ràdio Mollet.

A classe han estudiat les professions, els horaris, etc. i han preparat possibles preguntes per fer als tècnics que treballen a Ràdio Mollet com:

Quin és el teu horari de feina?

 A quina hora puc escoltar les notícies?

Quantes persones treballen a Ràdio Mollet? Què fa cadascú?

Què cal estudiar per treballar a Ràdio Mollet?

Quins requisits demaneu per treballar a Ràdio Mollet?

Durant la visita han après moltes coses sobre Ràdio Mollet, una ràdio que té més de quaranta anys d'història i que va començar en un garatge de la ciutat. També han descobert curiositats d'aquesta professió i han conegut algunes de les persones que hi treballen i quines són les tasques que fan en el seu dia a dia, des de la redacció de notícies, passant per les entrevistes i els aspectes més tècnics de so. Al final de la visita han vist de primera mà com es fa un programa en directe i la gravació d'una entrevista telefònica.
Ha estat una visita molt profitosa.

Les activitats complementàries com aquesta permeten que els alumnes facin pràctiques lingüístiques en un context real, propicien la interacció dels alumnes en un espai diferent al de l'aula, ofereixen un marc per practicar la llengua i aporten un coneixement de la ciutat, d’un ens com la ràdio local, Ràdio Mollet.

Agraïm a l’equip de Ràdio Mollet aquesta oportunitat i al Pep, a la Carla i a l’Ivan, aquesta classe tan especial.

Vols compartir aquesta notícia?