Alumnes del curs Bàsic 2 visiten la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses

CNL de Girona

Activitats complementàries

Els alumnes posen en pràctica els coneixements de català adquirits a l'aula

A partir de la feina feta a l'aula, a través de la qual l'alumne aprèn a descriure el carrer on viu i el carrer on vivia, com era el seu poble d'origen i com és l'actual, com es desplaça la gent pel barri i els serveis que té el barri /població, l'alumne ha centrat la seva atenció en la biblioteca municipal. Un cop acabada la unitat, s'ha fet una visita a la Biblioteca de Roses, un dels serveis culturals més potents de la població.

Una de les responsables del servei ha explicat el funcionament de la biblioteca (préstecs, materials, normativa...) i, tot seguit, tots els alumnes han fet un recorregut per l'espai. Han fet preguntes i s'han mostrat especialment interessats pel préstec Biblio Digital (el sistema de préstec de continguts digitals), així com per la resta de serveis que ofereix la biblioteca del poble, com ara l'hora del conte per als més menuts de la casa o el préstec interbibliotecari.

Els pocs alumnes que no tenien el carnet se l'han fet, i uns quants han fet préstecs de material divers. Tenen a l'abast un recurs més per consolidar la nova llengua que estan aprenent.

Vols compartir aquesta notícia?