Gemma Ruiz conversa amb alumnes i VxL a Polinyà

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Més de 40 persones van compartir una estona amb l'autora

El passat 1 de febrer, la periodista i escriptora sabadellenca, Gemma Ruiz va aplegar més de 40 persones a la sala polivalent de la nova Biblioteca Neus Català. L'acte s'emmarcava en el programa Lletres a les aules, de la Institució de les Lletres Catalanes, que aposta pel foment de la lectura.

Alumnes de l'escola de persones adultes, participants del club de lectura dels SLC de Polinyà i de Palau-solità i Plegamans, alumnes de català i voluntaris i aprenents del VxL van compartir una estona amb l'autora.

Després d'una breu presentació es va obrir un torn de preguntes on els assistents van traslladar a l'autora com havien rebut les seves tres novel·les: Argelagues (2016), escrit amb tendresa, cruesa i molt realisme; Ca la Wenling (2020), una oda a l'amistat independentment de l'origen de cadascú; i Les nostres mares (2022), premi Sant Jordi de Novel·la, un homenatge a dones de tres generacions diferents.

La màgia de les paraules, entendre el perquè dels fragments llegits, les reflexions que van compartir amb l'autora, tot un seguit de moments de connexió i de vivències compartides van fer que tothom sortís satisfet i encantat, amb els llibres dedicats!

Vols compartir aquesta notícia?