Foto dels guanyadors de la Dona d’Aigua model Per molts anys, 2023, Mollet del Vallès. Enhorabona i gràcies!

CNL del Vallès Oriental

Servei d'Assessorament Lingüístic

Gràcies, Carmen, Mari, M. Carme, Esther, Antoni, Dani, Adilma, Sergi, Montserrat, Paco i David!

L'any 2022 el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) vam preparar un premi especial per a la persona que guanyava el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una Dona d'Aigua model Per molts anys, gentilesa de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD). Vam voler compartir, així, la celebració dels trenta-cinc anys del Servei de Català de Mollet (23/11/1987)

Compartim les fotos de tots els premiats, així com també les endevinalles de l'any 2023 i els diem: GRÀCIES!

L'endevinalla

Al número 197 preguntàvem què vol dir néixer amb la flor al cul. La resposta correcta era la 2. Tenir bona sort en tot. La guanyadora va ser Carmen Águila, treballadora de Creu Roja de Mollet del Vallès i seguidora de L'Estenedor!

Al número 198 preguntàvem què vol dir tenir bona sintonia. La resposta correcta era la 4. Tenir bon acord. La guanyadora va ser Mari Trujillo, de Bigues i Riells.

Al número 199 preguntàvem què vol dir curar-se en salut. La resposta correcta era la 1. Prevenir-se contra un perill quan encara és remot. La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 199 va ser M. Carme Vila, de Manresa.

Al número 200 preguntàvem vol dir rampoina. La resposta correcta era la 3. Cosa d'escàs valor, inservible. La guanyadora va ser Esther Melchor, de Montornès.

Al número 201 preguntàvem què vol dir curar-se en salut. La resposta correcta era la 1. Prevenir-se contra un perill quan encara és remot.El guanyador va ser Antonio Trujillo i en representació seva va venir Ariadna Diaz, ja que l'Antonio viu a Oliana (Alacant).

Al número 202 preguntàvem què vol dir venir de l'hort. La resposta correcta era la 2. No estar al corrent del que passa.El guanyador va ser Dani Gálvez, de Mollet del Vallès, seguidor de L'Estenedor

Al número 203 preguntàvem què vol dir fer el dropo. La resposta correcta era la 3. Estar sense fer res.La guanyadora de l'endevinalla va ser Adilma Miret, de Parets, mestra de l'Escola Can Vila de Mollet del Vallès.

Al número 204 preguntàvem què vol dir donar-se aire a fer una cosa. La resposta correcta era la 4. Anar per feina, no entretenir-se. El guanyador va ser Sergi Bolea, de Granollers i seguidor de L'Estenedor.

Al número 205 preguntàvem què vol dir moure els fils. La resposta correcta era la 1. Ser qui mana en un assumpte. La guanyadora va ser Montserrat Compte, de Martorelles, voluntària lingüística i seguidora de L'Estenedor.

Al número 206 preguntàvem què vol dir estar cantada alguna cosa. La resposta correcta era la 3. Ser fàcilment previsible. El guanyador va ser Francisco Fuentes, de Mollet del Vallès i seguidor de L'Estenedor

Al número 207 preguntàvem  què vol dir estar, algú, com un torronet. La resposta correcta era la 3. Estar ben escalfat. El guanyador va ser David Escribano, de Mollet del Vallès, que esperava que aquest premi ens porti aigua per mil anys.

Agraïm a tothom el seguiment d'aquest concurs i a tots us diem "Enhorabona! No deixeu de participar-hi", perquè aquest any 2024, estrenem premi.

Vols compartir aquesta notícia?