El CNL L'Heura amb l'Any Nou Xinès 2024

CNL L'Heura

Activitats complementàries

El CNL L'Heura celebra l’any del drac, l'Any Nou Xinès 2024

Per començar a escalfar motors, si voleu veure el vestíbul del CNL L'Heura decorat amb motius xinesos, us hi esperem entre el 15 i el 23 de febrer.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h

Adreça: Rambla Sant Sebastià 100, 5a planta, Santa Coloma de Gramenet

Amb motiu de l’any del drac, l’alumnat d’origen xinès del curs inicial farà dracs de paper i cartró en un taller de manualitats dinamitzat per Joves Artistes Kolomencs. Podreu veure’n el resultat al vestíbul del centre.

Si voleu apropar-vos a les cultures que conviuen al barri, us convidem a la 2a edició de L'hora del te intercultural, una activitat organitzada per Conversatòries, Xarxa de Valors i l'Associació Cultural Popular Xinesa.

Per gaudir del cinema asiàtic, podreu venir a veure Tigre i drac, del director Ang Lee. Correspon a la segona pel·lícula del cicle de cinema en català del CNL L’Heura de l'any 2024. En acabar la projecció, us podreu quedar a comentar a pel·lícula si us ve de gust. Ja ho sabeu, qualsevol oportunitat és bona per practicar el català!

Per cloure les celebracions, l’alumnat del CNL L'Heura desfilarà amb els dracs xinesos de l'Associació Cultural Popular Xinesa i la resta d'entitats a la rua de la Festa dels Fanalets.

Dissabte, 23 de febrer de 2024 

A les 17 h davant de l’escola Beethoven

Vull subscriure’m al butlletí L’Heura Digital

Vols compartir aquesta notícia?