Jornades Defensem la Llengua a la Ribera d'Ebre

CNL de les Terres de l'Ebre

Difusió

Seran de l'1 de febrer al 2 de març de 2024, a diferents municipis de la comarca de la Ribera d'Ebre

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i Òmnium Cultural Terres de l'Ebre organitzen les Jornades Defensem la Llengua, de l'1 de febrer al 2 de març de 2024, a diferents municipis de la comarca de la Ribera d'Ebre. El programa consta de cinc conferències que impartiran diferents especialistes vinculats al territori. El calendari de les jornades és el següent:

1/2/2024, 19.00 h, a la Biblioteca Comarcal (Móra d'Ebre): "IN RUSTICAM ROMANAM LINGUAM (de com el llatí es va transformar en les llengües romàniques)", a càrrec de Pere Navarro i Gómez, doctor en Filologia Catalana.

15/2/2024, 19.00 h, a la Biblioteca Municipal (Benissanet): "La meua llengua en la cançó i el periodisme", a càrrec d'Artur Gaya, músic.

16/2/2024, 19.00 h, a la Biblioteca Municipal (Móra la Nova): "La salut del català a les Terres de l'Ebre", a càrrec de Jordi Martí i Monllau, llicenciat en Filosofia i diplomat en Estudis Avançats.

23/2/2024, 19.00 h, a Ca Don Joan (Vinebre): "L'onomàstica a la Ribera d'Ebre. Un tastet d'onomàstica i de llengua", a càrrec de Sílvia Veà i Vila, doctora en Filologia Catalana.

2/3/2024, 19.00 h, al Centre Cultural (la Palma d'Ebre, ): "Tan iguals, tan diferents: els parlars de la Ribera d'Ebre contrastats", a càrrec d'Olga Cubells i Bartolomé, doctora en Filologia Catalana.

Les Jornades Defensem la Llengua compten amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Vols compartir aquesta notícia?