Un miler d'alumnes estudien català per a adults al Baix Llobregat Nord

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Cursos de català

1.096 persones s'han inscrit en l'àmplia oferta de 61 cursos del CNL Ca n'Ametller

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, ha inscrit 1.096 alumnes en cursos de català per a adults aquest segon trimestre del curs 2023-2024.

A manca de tancar les dades oficials definitives d'inscrits del CPNL d'aquest segon trimestre, 848 persones assisteixen presencialment a les aules repartides entre les 12 poblacions del Baix Llobregat Nord més Castellbisbal (Vallès Occidental). La resta, 248 persones, segueixen el curs en línia. 

El CNL Ca n'Ametller ofereix cursos de diferents nivells i en diferents modalitats per atendre la demanda formativa dels ciutadans del territori. Aquesta oferta diversa de cursos, tant en nivells com en territori, permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat.

Al Baix Llobregat Nord, el CNL Ca n'Ametller és present a Abrera, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

Vols compartir aquesta notícia?