Ja tenim aquí les primeres adhesions al Voluntariat per la llengua de 2024 a Montornès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Dues perruqueries i una carnisseria nous comerços adherits al Voluntariat per la llengua

Nous comerços adherits

Estem d’enhorabona a Montornès, just estrenem el 2024 i ja tenim parelles lingüístiques, com us comentàvem fa uns dies, i ara també nous comerços adherits al Voluntariat.

En aquesta ocasió no es tracta de renovacions sinó de comerços que s’hi adhereixen per primer cop. Arran de la seva participació en el joc “Fem ballar el cap”, que es va organitzar amb les botigues del municipi conjuntament amb la Unió de botiguers, aquests establiments van entrar en contacte amb l’Oficina de Català i ara ja són establiments adherits al VXL.

Les dues perruqueries es troben al carrer Major: el “Salón Velasco” al núm. 17 i “Susana Cruz Perruqueria” al núm. 19, molt a prop, totes dues. La carnisseria “El rebost de la carn” és al carrer Estrella núm.3, tampoc no gaire lluny. Tots tres comerços estan excel·lentment situats per a rebre els alumnes del Bàsic 3 quan facin les pràctiques lingüístiques.

Aquests comerços en signar l’adhesió al Voluntariat per la llengua, agafen el compromís de parlar en català a les persones que estan aprenent la llengua i que formen part d'una parella lingüística. Aquests moments de conversa distesa i informal són molt valuosos per a les persones que aprenen la llengua, ja que poden posar en pràctica tot el que aprenen a l'aula.

Vols compartir aquesta notícia?