S'estrenen les primeres parelles lingüístiques de l'any a Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Aquesta setmana han començat les trobades una parella i un trio

Les parelles lingüístiques que formen part del Voluntariat per la llengua han retornat a les seves trobades després d’uns dies de descans durant les festes.

A més de les parelles que venen de l’any passat, aquesta setmana n’hem presentat una de nova, i també un trio amb dues aprenentes.

Ahir dijous al matí es van conèixer la Glòria i la Sandra. La Glòria ja ha format part d’altres parelles lingüístiques, i aquest 2024 s’estrena amb la Sandra. Per a la Sandra és la primera vegada, i tenia moltes ganes de començar i poder posar en pràctica tot el català que està aprenent.

A la tarda també es van trobar per primera vegada la Carmen Rosa, la Fiorella i l’Íngrid. La Carmen Rosa i la Fiorella són alumnes d’un dels cursos de català que s’estan fent a Sant Celoni i ja fa uns quants mesos que practiquen català a través del Voluntariat per la llengua. Aquest mes de gener, però, comencen les trobades amb l’Íngrid, que farà de voluntària per primera vegada.

La Carmen Rosa i l'Íngrid.

Esperem que aquestes parelles arribin lluny i que tinguin molt bones converses!

A Sant Celoni tenim set parelles, però encara en volem més! Vols practicar el català o ajudar els aprenents a millorar el català oral? No ho dubtis i apunta’t al Voluntariat per la llengua, una gran experiència!

Vols compartir aquesta notícia?