El SLC de Sant Cugat incorpora dues noves adhesions al programa Totjoc

CNL Vallès Occidental 3

Oci en català

La llibreria Xamfrà i el centre comercial Esclat són els nous establiments adherits

Ja és tradició que, cada any abans de les festes de Nadal, el Servei Local de Català de Sant Cugat es posi en contacte amb els establiments del sector del joguet que hi ha al municipi per difondre el programa Totjoc. Aquesta campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística, antigament denominada «I tu, jugues en català?», s'encarrega de donar a conèixer entre la població, d'una banda, les joguines etiquetades en llengua catalana i, de l'altra, les botigues on es poden trobar.

Com a novetat d'enguany, a banda dels cinc establiments que repetien participació de la darrera edició —Abacus, El Celler de Llibres, Els Tres Reis, Ocio Central i Pony Toys—, cal destacar la incorporació de dues noves adhesions: per un costat, la llibreria-papereria Xamfrà, situada a la rambla del Celler, 97; per l'altre, la coneguda cadena de supermercats Esclat, ubicada a la Via Augusta, 103. Per tant, a partir d'ara els santcugatencs ja disposen de dues noves botigues on poder fer les seves compres de joguines en català.

Cal recordar que el programa Totjoc es du a terme a tot Catalunya i que compta amb un potent cercador d'establiments per poblacions, així com amb un catàleg extensíssim de joguines per a tots els públics. De fet, jugar ens ajuda a relacionar-nos i a encarar la realitat d'una manera diferent, motiu pel qual és una eina de relaxació i d'estímul per a totes les edats.

Una mostra de jocs a Xamfrà

Vols compartir aquesta notícia?