Gairebé 1.500 alumnes comencen els cursos de català del segon trimestre

CNL de Tarragona

Cursos de català

En total, al CNL de Tarragona arrenquen 69 cursos cursos des del nivell inicial fins al de suficiència

aula Tarragona

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona ha iniciat el segon trimestre del curs 2023-24 amb gairebé 1.500 alumnes inscrits als cursos de català. En total, aquestes setmanes s'han posat en marxa 69 cursos. Els nivells que s'ofereixen comprenen des de l'inicial (A1) fins al de suficiència (C1). Com és habitual, el nivell amb més persones inscrites és el bàsic (A2), que representa més de les dues terceres parts de l'oferta formativa del CPNL i que no té cost econòmic per a l'alumne.

Pel que fa a la modalitat dels cursos, la més nombrosa és la presencial, però també han començat cursos en línia, que els alumnes segueixen de manera autònoma o bé amb sessions en directe.

Tots els cursos inclouen activitats per practicar el català en la vida real, com visites als mercats, a les biblioteques, als equipaments culturals, establiments col·laboradors, etc.

Al febrer, inscripcions per als cursos de nivell C2

El següent període d'inscripcions serà entre el 6 i el 9 de febrer per al nivell superior (C2), l'únic que no s'oferia al desembre. Els dies 6 i 7 serà el torn preferent, per a estudiants que hagin fet un curs al CPNL els últims dotze mesos, i el 8 i 9 per al públic general. La modalitat dels cursos serà tota en línia per facilitar que els alumnes tinguin autonomia pel que fa als horaris i l'aprenentatge.

Vols compartir aquesta notícia?