Nou avantatge d'una entitat col·laboradora a Sant Andreu de la Barca

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

El celler del poble/Associació RUVINS formalitza un descompte per a alumnes i parelles lingüístiques

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, dins la campanya d'adhesions d'establiments i d'entitats col·laboradores del Voluntariat per la llengua (VxL) d'enguany, ha acordat un descompte amb El Celler del poble / Associació RUVINS.

El descompte que oferirà l'associació RUVINS és del 25 % en les activitats habituals que l'entitat ofereix als seus associats. Se'n podran beneficiar tots els participants del programa VxL, així com els alumnes del SLC de Sant Andreu de la Barca.  

Aquesta entitat col·laboradora del VxL promou el coneixement de la cultura del vi i dels valors enològics del territori, i duu a terme diverses accions com ara tasts de vins, en què participen cellers de tot el país. Com altres entitats, RUVINS col·labora amb les pràctiques lingüístiques que han de fer els alumnes.

Els establiments i entitats col·laboradors del VxL, com l'associació RUVINS, contribueixen en diverses activitats per a promoure l'ús actiu de la llengua en entorns externs a les aules.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?