La Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca s'adhereix al programa del Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

La Colla de Diables promourà el programa entre els seus associats i simpatitzants

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha formalitzat l'adhesió de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca al Voluntariat per la llengua.

L'entitat promourà el programa entre els seus associats per aconseguir més participants, tant voluntaris com aprenents, i poder formar noves parelles lingüístiques.

A banda del programa del Voluntariat per la llengua, l'entitat també farà difusió dels cursos de català i altres activitats del Servei Local de Sant Andreu de la Barca.

La Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca es va crear el 1995, compta en aquests moments amb un centenar llarg de persones associades i ja ha col·laborat en diverses ocasions amb el Servei Local  de Català amb la dinamització directa a les aules a fi de donar a conèixer les entitats santandreuenques i el folklore català als alumnes dels cursos de català. Enguany el seu grup de percussió també ha col·laborat a posar el punt final festiu i musical en la cloenda dels cursos de català. 

Vols compartir aquesta notícia?