El Club Natació Granollers, nova entitat del Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

S'amplia la xarxa d'entitats adherides al Voluntariat per la llengua de Granollers

El Club Natació Granollers compta amb unes instal·lacions úniques a la comarca del Vallès Oriental. Més de 7.000 m2 d'instal·lacions: piscines interiors i exteriors, sala de fitnes, sala d'activitats dirigides, sala de gimnàstica artística i cafeteria. Un club on hi ha tot el que necessites per a la pràctica esportiva i per a la salut i el benestar personal.  

El president del Club Natació Granollers, Toni Gili, ha signat d'adhesió amb el Voluntariat per la llengua de Granollers. Com a entitat adherida al programa, el club es compromet a: difondre el VxL entre els socis de l'entitat, fomentar la conversa i la interacció en català i les pràctiques lingüístiques tant amb els participants del Voluntariat per la llengua com amb l'alumnat dels Cursos de Català per a Adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El complex esportiu, situat al carrer de Lluís Companys, 8, també col·labora amb el bar i cafeteria El Gat a l'Aigua, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua; és un projecte de la Fundació Vallès Oriental (FVO).

Les entitats adherides al Voluntariat per la llengua formen part d'una àmplia xarxa d'entitats que es fan més visibles al territori.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?