Cerdanyola acomiada el trimestre amb el clàssic Quinto de Nadal

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries, CPNL

Alumnes dels cursos i parelles lingüístiques van omplir el Bar de l’Ateneu

El 14 de desembre va tenir lloc la 15è edició del Quinto de Nadal del Servei Local de Català de Cerdanyola, una celebració que tanca l'any i que es converteix en un espai de trobada entre els alumnes dels diversos nivells, les parelles lingüístiques i els participants als grups de conversa del programa Voluntariat per la llengua. Més de 80 persones van omplir el Bar de l'Ateneu per cantar quintos i plenes i conèixer aquesta tradició nadalenca tan arrelada al Vallès. Es van sortejar 9 paneres i uns quants lots, elaborats amb els productes que havien anat portant els participants en els dies previs.

Aquest any, també van participar al Quinto usuaris del Centre Obert de la Fundació Roser de Maig, una de les entitats dedicades a l'acollida de la ciutat, que col·labora amb el Servei Local de Català.

     

A part del tradicional Quinto, hi ha hagut més activitats per acomiadar el trimestre: un taller de jocs de taula a la botiga Joguines Pardo –en el marc de la campanya de Nadal del programa Totjoc–, una sessió especial del Club de Lectura Fàcil dedicada als contes de Nadal de Pere Calders i moltes celebracions a les aules. Les classes de català es reprendran els dies 8 i 9 de gener amb una oferta de cursos de tots els nivells, que podeu consultar en aquest enllaç.

Vols compartir aquesta notícia?