El CNL de Terrassa i Rubí participa al PIMEC Cafè 

CNL de Terrassa i Rubí

Ús professional, Difusió

El CNL aporta al PIMEC Cafè l'experiència i els serveis del CPNL per a l'empresa 

La Fundació PIMEC organitzà aquesta jornada dinàmica per donar a conèixer MICROCAT, una guia que inclou tota la normativa lingüística i de bones pràctiques que recull la normativa lingüística i bones pràctiques en els sectors de serveis, comerç, restauració i indústria. 

La sessió anà a càrrec de Laia Llinàs, col·laboradora de la Fundació PIMEC, Júlia Gómez, responsable de l'Àrea de Suport a l'Empresariat de la Fundació PIMEC i d’Anna Prunés, coordinadora de dinamització, assessorament i voluntariat per la llengua del CNL de Terrassa i Rubí.

De forma molt pràctica, Laia Llinàs i Júlia Gómez desenvoluparen l'objectiu sobre el posicionament de l’empresa respecte a la normativa vigent i  l’avaluació de la responsabilitat lingüística empresarial. L’Anna Prunés desgranà l’oferta dels serveis i recursos que el CPNL posa a l’abast de les empreses per tal de millorar la seva comunicació i atenció al públic en català. Durant la sessió es va ressaltar la importància de la llengua en el tracte i la fidelització de la clientela.

Vols compartir aquesta notícia?