El Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona celebra els 20 anys

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua, CPNL

Es va fer un acte amb la participació de parelles lingüístiques, establiments i entitats col·laboradores

El Voluntariat per la llengua (VxL) del CNL de Barcelona va celebrar els 20 anys amb un acte divendres passat 15 de desembre a la Sala d’actes de Calàbria, 66. Hi van participar parelles lingüístiques, establiments i entitats col·laboradores, i treballadors del CNL de Barcelona. Hi van assistir prop de 150 persones.

L’acte va ser conduït per l’actor Rai Borrell, de la companyia Impro Side Story, que també va fer una actuació improvisada durant l’esdeveniment.

Jordi Font, subdirector del CNL de Barcelona, va fer un parlament primer de tot en què va recordar la trajectòria del VxL a Barcelona i va fer un agraïment a totes les persones implicades que el fan possible.

Després, Anna Valls, tècnica de l’equip del VxL, va entrevistar Marcel Pellejà, exresponsable del VxL del CNL de Barcelona; Marlies Iserlohe, aprenent; i Ester Cerdan, voluntària i representant d'un establiment col·laborador. Durant l’acte també es van projectar un parell de vídeos amb testimonis de parelles lingüístiques.

Al final de tot, es van crear 10 parelles noves que van bufar les espelmes per felicitar el programa conjuntament amb tots els assistents.

Vols compartir aquesta notícia?