Primer programa de l'Oficina de Català a Ràdio Manlleu

CNL d'Osona

Difusió

Aquesta setmana l'Oficina de Català de Manlleu ha començat un programa mensual a la ràdio local

En aquest espai, anomenat Pessics de català, s'hi explicaran curiositats sobre el català, es donarà informació sobre els cursos i les activitats relacionades amb la llengua que es faran a Manlleu, i alguns mesos hi participaran de manera activa els alumnes dels cursos.

La idea és parlar d'un tema diferent cada mes: del programa Voluntariat per la llengua, de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", del reforç de lectura, de la convocatòria per als certificats oficials de català de la Secretaria de Política Lingüística i un llarg etcètera.

Com que la setmana vinent hi haurà inscripcions, la primera sessió s'ha dedicat a informar sobre els cursos que començaran al gener. I com que s'acosten les festes nadalenques, també s'ha parlat de paraules i expressions relacionades amb el Nadal que sovint no diem bé.

L'objectiu d'aquest espai és fomentar l'ús de la llengua en tots els àmbits i engrescar els oients a saber-ne més. Cal fer una menció especial a Ràdio Manlleu que, de manera desinteressada, ens ofereix aquest espai.

Vols compartir aquesta notícia?