El SCC del Vallès Oriental promou el programa Totjoc en alguns municipis del Vallès Oriental

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

A cinc municipis hi ha establiments que fan difusió dels jocs en català

Deu establiments dels municipis de les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Feliu de Codines disposen de jocs en català i donen suport a la campanya Totjoc del CPNL.

Són els establiments Kinuma i l'Espolsada Llibres, de les Franqueses del Vallès; Stoksdidactic, La Botiga i l'Hipermercat Esclat, de Lliçà d'Amunt; Can Noguera i Can Masuet, de Llinars del Vallès; Video Oca, de Santa Maria de Palautordera, i Macedònia, de Sant Feliu de Codines, que s'ha adherit enguany.

Tant els jocs disponibles com els establiments on els tenen es poden consultar al catàleg de jocs del Totjoc, que s'actualitza cada any amb la col·laboració d'aquestes botigues.

La campanya Totjoc, juguem en català, impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, pretén fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes. A Catalunya hi ha prop de 500 establiments que formen part de la campanya.

Vols compartir aquesta notícia?