El CNL de Badalona i Sant Adrià commemora el Dia Internacional del Voluntariat amb el taller “Assertius amb el català”

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

El VxL va celebrar el Dia  Internacional del Voluntariat amb un taller conduit per Llenguaferits

Voluntaris, personal del CNL i Llenguaferits

L'acte va tenir lloc a l’Espai Betúlia, a Badalona, el 28 de novembre. Va començar a les 17.30 h amb un reconeixement a tres voluntaris, per destacar la diversitat de perfils que formen part del col·lectiu. Es van atorgar diplomes a Jordi Rosell, el voluntari més constant i amb més parelles lingüístiques, a Teresa Orteu, la voluntària més gran i a Ejaz Sanju, el voluntari nascut al país més llunyà, al Pakistan.

A continuació va ser el torn de Llenguaferits, una parella apassionada de les llengües, que van animar als assistents a fer un ús desacomplexat del català. El taller "Assertius amb el català" va oferir estratègies, dades i recursos per anar desmuntant prejudicis i hàbits ben arrelats en la vida diària i, així, avançar per poder arribar a viure plenament en català, sense qüestionaments ni culpabilitats.

Va ser un taller molt participatiu, que va servir per contrastar opinions, expressar vivències i anècdotes i, sobretot, per reflexionar sobre les tries lingüístiques que es fan en moments determinats i les conseqüències que això pot tenir per a la llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?