El Totjoc s’estén amb l’arribada de dues noves botigues

CNL de Badalona i Sant Adrià

Oci en català

El Viajero i la Llibreria Mitja Mosca, de Badalona, s'uneixen a la xarxa de botigues que ofereixen jocs en català

El programa Totjoc, dedicat a promoure els jocs i les joguines en català, s'amplia amb dues noves incorporacions a Badalona: Mitja Mosca, llibreria de proximitat, i El Viajero, especialitzats en jocs de taula. El catàleg de botigues adherides, obert a tothom que hi estigui interessat, comptava fins ara amb onze establiments a la ciutat que ofereixen jocs en llengua catalana.

Des d'aquest mes, just a temps per a les festes de Nadal, i gràcies a aquests dos comerços, augmentarà l'oferta lúdica en català, amb unes propostes molt interessants i originals per als badalonins.

Llibreria Mitja Mosca, un espai literari i cultural

Les germanes Carla i Laia van inaugurar la Llibreria Mitja Mosca després de l'experiència d'haver treballat com a llibreteres fora de la ciutat. Situada al carrer Colom 68, és un projecte amb voluntat de convertir-se en un espai de vida literària i cultural, i per això hi organitzen presentacions de llibres i clubs de lectura.

Aquesta llibreria, que ja formava part de la xarxa d'establiments col·laboradors del CNL, s'uneix ara a les botigues adherides al Totjoc, oferint-nos llibres-joc per als infants, com ara Contes de fantasmes, amb el qual podran crear les seves pròpies històries de por, o El meu primer memory, per a divertir-se descobrint els animals, les bestioles o els colors.

El Viajero: una destinació per als amants dels jocs de taula

Amb només un any d'existència, El Viajero ja s'està convertint en un espai de referència per als amants dels jocs de taula a Badalona. Al seu local, amb una decoració que ens transporta automàticament al Japó, organitzen trobades per poder participar en jocs de rol de tota mena; però també hi trobareu manga, llibres especialitzats i marxandatge japonès.

Entre tots aquests productes, destaca la seva oferta lúdica en català: des de jocs de taula familiars com El monstre de colors o Terra mare; fins a jocs d'estratègia com Carcassone, Catan o Codi secret. Els adolescents i joves hi trobaran opcions com "A cagar a la via!" i el divertidíssim Xerinola; mentre que aquells jugadors que cerqueu aventures podeu provar sort amb Diamant o L'illa prohibida. Trobareu tots aquests jocs (i més) al carrer Guifré, 107.

Vols compartir aquesta notícia?