L'Oficina de Català de Vallirana organitza un taller de jocs en català

CNL Ca n'Ametller

Oci en català

Un espai d'ús puntual de la llengua al voltant del joc

L'Oficina de Català de Vallirana, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat, juntament amb la Biblioteca de Vallirana, un taller de jocs de taula on els participants han pogut jugar als jocs del parxís, el set i mig, el Qui és qui, entre altres, en català.

El taller de jocs en català s'ha dut a terme el dimecres 29 de novembre a la Biblioteca amb el doble objectiu de donar a conèixer l'oferta de jocs de sobretaula en català, d'una banda, i oferir un espai puntual d'ús social del català, de l'altra.

Els participants han coincidit a dir que jugar en català els ha servit per a aprendre paraules que encara no coneixien. També els ha agradat la col·laboració d'un voluntari per la llengua, que els ha ensenyat a jugar i a practicar el català. Tothom ha valorat molt positivament el fet de poder jugar a jocs de taula en català i alguns d'ells han preguntat on en podien trobar més, així que se'ls ha recomanat que visitin la web www.totjoc.cat per trobar més jocs i punts de venda de jocs en català.

Vols compartir aquesta notícia?