Ocio Central acull una activitat lúdica dels alumnes del nivell Elemental 1 del SLC de Sant Cugat

CNL Vallès Occidental 3

Oci en català

En el marc del programa Totjoc, 18 alumnes van jugar en un establiment santcugatenc

El passat dimarts 28 de novembre, el gruix d'alumnes del curs Elemental 1 que el SLC de Sant Cugat del Vallès imparteix als matins van abandonar l'aula per dur a terme una activitat lúdica. Concretament, aprofitant que s'acosten les compres nadalenques i que hi ha el programa Totjoc en marxa, van visitar la botiga Ocio Central, situada al carrer de Sant Llorenç, 30, d'aquest municipi vallesà.

L'establiment va obrir les portes l'any 2021 i d'ençà de la seva obertura que es va adherir a aquesta campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística que promou el joc i la joguina en català. Justament, la botiga compta amb una àmplia oferta especialitzada en jocs de taula i altres joguines per a tots els públics.

En aquesta jornada el joc que es va escollir per dinamitzar la sessió va ser Codi Secret, de Devir. El joc va posar a prova l'enginy dels alumnes i va permetre que posessin en pràctica estratègies cooperatives amb el català com a eina vehicular i sempre amb un to lúdic i molt distès.

En definitiva, els 18 alumnes assistents van poder conèixer en què consisteix la campanya Totjoc de la mà d'un establiment adherit a la campanya. I, el que és més important, van poder aprendre català jugant i rient amb un dels molts jocs que es poden trobar en l'oferta disponible de joguines en llengua catalana.

Vols compartir aquesta notícia?