Sessions de sensibilització i recursos per aprendre català al restaurant sidreria Txots

CNL de Girona

Ús professional

Trenta-cinc treballadors van participar en les dues sessions dels dies 28 i 29 de novembre

El dimarts 28 i el dimecres 29 de novembre es van portar a terme dues sessions de sensibilització lingüística i recursos per aprendre o millorar el català al restaurant sidreria Txots de Girona. La iniciativa, que va sorgir de la mateixa empresa, tenia com a objectiu reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català en entorns plurilingües i oferir eines i recursos a aquells treballadors amb un coneixement reduït del català.

Durant una hora vam poder reflexionar sobre els perfils lingüístics dels treballadors, els usos lingüístics institucionals o empresarials, els perjudicis lingüístics, l'empatia vers els clients, la voluntat de servei i les bones pràctiques lingüístiques a l'empresa.

També vam tenir ocasió de presentar els cursos de català del CPNL, el Voluntariat per la llengua, Parla.cat i els llibrets Vocabulari en imatges i Aprenem català des del...

Hi van assistir 35 treballadors i treballadores de 12 nacionalitats diferents. Aquesta activitat, que pretén millorar la qualitat de servei de l'establiment i garantir els drets lingüístics dels clients, es repetirà al restaurant Txots de Roses el dia 12 de desembre.

Vols compartir aquesta notícia?