Inscripcions i activitats per fomentar el coneixement i l’ús de la llengua

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Aquesta quinzena parlem de les properes inscripcions i d'iniciatives que fan present la llengua a Internet

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem el programa parlant del pròxim període d'inscripció als cursos de català, que serà del 19 al 21 de desembre, i del procés per inscriure-s'hi i els nivells que s'oferiran aquest segon semestre. D'altra banda, també aprofitem per presentar una nova activitat organitzada amb la col·laboració del Mercat Marsans amb l'objectiu de potenciar-hi l'ús del català. Com s'explica, es tracta d'una gimcana que s'ha fet amb dos grups de nivell bàsic i que ha servit tant per donar a conèixer aquest mercat de la ciutat com per oferir als alumnes un espai on poder practicar els continguts apresos a les classes.

La segona part de l'espai la dediquem a dues iniciatives que fomenten tant el coneixement com l'ús de la llengua, i que la fan visible a Internet: la Viquimarató de la llengua catalana, que arriba a la desena edició i que s'ha dut a terme del 23 al 29 de novembre, i el canal de Youtube Easy Catalan, un recurs molt entretingut i didàctic per aprendre la llengua.

Si en vols saber més, pots sentir aquesta informació ampliada al pòdcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?