Visita guiada a la biblioteca de Mollerussa

CNL de Lleida

Activitats complementàries

Les alumnes del Bàsic 1 de Mollerussa han visitat la Biblioteca Comarcal Jaume Vila

Elena Llardén, tècnica de la biblioteca, ha explicat a les alumnes del curs de Bàsic 1 de la capital del Pla d'Urgell que aquesta biblioteca es va inaugurar el 1996 i que du el nom d'un destacat escriptor local. A la biblioteca hi ha dues sales per a adults (una dedicada a l'oci i l'altra al coneixement) i una sala per a infants.

A la sala dedicada a l'oci s'hi poden trobar llibres (novel·la, novel·la juvenil, teatre, poesia, assaig), revistes, pel·lícules, música, etc., mentre que a la del coneixement hi ha el que s'anomenen ciències aplicades; són llibres i materials especialitzats. També hi ha un espai dedicat a l'aprenentatge de llengües i alguns llibres en llengües estrangeres i uns ordinadors on els usuaris es poden connectar durant una hora al dia.

També ha explicat l'horari, el funcionament del servei de préstec (inclosa la bústia de retorn de 24 hores), el préstec interbibliotecari, la biblioteca digital i les activitats que organitza la biblioteca: xerrades, explicació de contes, tallers, concerts... Finalment, ha animat les alumnes a fer-se el carnet d'usuari.

Vols compartir aquesta notícia?