El VxL participa en un projecte de dansa comunitària a la Festa del Voluntariat de Sabadell

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

La celebració tanca les activitats de la Tardor del Voluntariat

Diumenge passat, a la Plaça de les Dones del Tèxtil i com a commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, va tenir lloc l'acte de cloenda de les activitats que han configurat la Tardor del Voluntariat durant gairebé un mes, fruit del treball en xarxa d'una quarantena d'entitats de la ciutat, entre elles el VxL.

La celebració va comptar amb l'actuació del pallasso Ton Muntaner i amb un projecte de dansa comunitària creada especialment per a l'ocasió per Laia Vila, coreògrafa i ballarina de la companyia Petit Món. Després de sis setmanes d'assajos, persones voluntàries de diverses entitats (entre elles una parella lingüística del CNL de Sabadell) van posar en escena l'espectacle Voluntariat en dansa. A través del ball es van fer visibles els pilars del voluntariat i es va transmetre a la ciutadania la necessitat imperiosa d'acompanyar i fer costat als altres.  

Amb la Festa del Voluntariat, organitzada per l'Ajuntament de Sabadell i la Taula d'Entitats de Voluntariat, s’ha fet un homenatge a totes les persones voluntàries de la ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?