Els alumnes del bàsic 1 del Masnou visiten el mercat municipal

CNL del Maresme

Activitats complementàries

Els alumnes posen en pràctica el que han après a classe

El 23 de novembre els alumnes del bàsic 1 del Masnou van visitar el mercat municipal per posar en pràctica el que havien après a classe sobre compres i aliments.

Dividits en grups de tres, van passejar per les diferents parades del mercat i van preguntar el nom dels productes, el preu, quin és el producte més venut de cada parada, entre altres coses. D'aquesta manera van poder reforçar el vocabulari i les estructures apreses, veure en directe alguns productes d'alimentació que s'havien comentat a classe i que els eren força desconeguts (el bacallà salat, el conill, els caquis...), i el més important, van interactuar per primera vegada en català fora de l'aula.

La visita va transcórrer en un ambient de gran cordialitat entre paradistes i alumnes i va resultar una experiència molt enriquidora i entretinguda. Els alumnes van demanar fer més activitats fora de l'aula el proper trimestre.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou, amb la col·laboració del Mercat Municipal del Masnou.

Vols compartir aquesta notícia?